Tarieven

Collectieve Crematie

Individuele crematie

Individuele crematie

uitgebreid

Vragen over onze tarieven?

Wij accepteren betalingen via creditcards, pinpassen, contant geld en bankoverschrijvingen.

Nee, online betalen is (nog) niet mogelijk.

Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor standaard betaalmethoden zoals creditcard of pinpas. Voor sommige internationale bankoverschrijvingen kunnen echter extra kosten van toepassing zijn.

Ja, we bieden betalingsregelingen aan op basis van individuele behoeften. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor het reserveren van diensten kan een aanbetaling vereist zijn. Het exacte bedrag en de procedure worden bij de reservering besproken.

Het is ook mogelijk om bij de individuele crematie van je huisdier aanwezig te zijn. Deze optie kunnen wij alleen op afspraak voor u regelen, meestal rond 9 à 10 uur ’s ochtends, aangezien we de oven koud moeten opstarten i.v.m uw veiligheid.

U ontvangt de as van uw huisdier terug in onze standaard asbus of in een door u bij ons gekochte urn en/of sieraad.

Extra persoonlijk afscheid: € 30,–

Pootafdruk op papier: € 7,50

Pootafdruk ingelijst: € 15,00

Geen extra kosten voor energieverbruik.

Ja, op verzoek kunnen wij een factuur verstrekken voor de geleverde diensten.

Wij nemen strenge maatregelen om de privacy en veiligheid van uw betaalgegevens te waarborgen, waaronder het gebruik van beveiligde betalingsgateways en encryptietechnologieën.

U kunt contact opnemen met ons via telefoon of e-mail voor alle vragen of problemen met betrekking tot betalingen. Onze contactgegevens vindt u op onze website.

Go to top