Ophaalservice

Huisdieren Crematorium Midden-Nederland

Ophaalservice bij overlijden thuis

Het verlies van een huisdier is een emotioneel zware tijd. Bij Huisdieren Crematorium Midden-Nederland bieden we een respectvolle ophaalservice aan voor wanneer uw hond, kat of ander huisdier thuis komt te overlijden. Door ons te bellen, komt ons toegewijde team uw overleden huisdier zo spoedig mogelijk ophalen, waarmee u de mogelijkheid heeft om in alle rust afscheid te nemen. Indien u liever zelf uw huisdier naar ons brengt, bieden wij de gelegenheid voor een persoonlijk afscheid in een van onze afscheidskamers. We vragen u om vooraf contact met ons op te nemen, zodat wij voldoende tijd voor u kunnen inplannen.

Ophaalservice bij overlijden dierenarts

Als uw huisdier bij de dierenarts overlijdt en u kiest voor crematie bij Huisdieren Crematorium Midden-Nederland, informeer dan uw dierenarts over uw voorkeur. Uw dierenarts kan vervolgens contact met ons opnemen om het transport te regelen. U heeft ook de mogelijkheid om zelf uw huisdier naar ons crematorium te brengen. Dit biedt u een kans voor een laatste afscheid en stelt ons in staat om samen de crematieopties te bespreken die u voor ogen heeft. Neem vooraf contact met ons op om een afspraak te maken, zodat we zeker weten dat we alle tijd hebben om u te ondersteunen.

In beide gevallen worden voor onze ophaalservice kosten in rekening gebracht, die afhankelijk zijn van de afstand. Het is belangrijk om te weten dat u niet beperkt bent tot de keuze van uw dierenarts; u heeft altijd de vrijheid om zelf te beslissen waar en hoe uw huisdier gecremeerd of begraven wordt.

Voor meer informatie of om gebruik te maken van onze diensten, kunt u gerust contact met ons opnemen. We zijn er om u te ondersteunen bij het regelen van een respectvol en liefdevol afscheid van uw huisdier.

Go to top