FAQ

U kunt een afspraak maken door telefonisch contact met ons op te nemen tijdens onze openingstijden. Ons vriendelijke personeel staat klaar om u te helpen bij het plannen van een passende afscheidsceremonie voor uw huisdier.

Voor onze prijzen, bezoek de tarieven pagina hier

Ja, wij bieden de mogelijkheid voor eigenaren om aanwezig te zijn bij de crematie van hun huisdier, indien gewenst. Neem contact met ons op om de beschikbare opties te bespreken.

Na de crematie bieden wij verschillende opties voor de as van uw huisdier, u kunt de as zelf uitstrooien of begraven, of thuis bewaren in een urn. 

Ja, wij bieden de service om uw huisdier op te halen, zowel thuis als bij de dierenarts. Voor het ophalen worden kosten in rekening gebracht, afhankelijk van de afstand. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op.

Wij nemen strikte maatregelen om de privacy en waardigheid van uw huisdier te waarborgen tijdens het crematieproces. Onze ervaren medewerkers behandelen elk huisdier met respect en zorg.

Voor verdere vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. Ons team staat klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.

Tineke Kreijne

Eigenaar

    Go to top