Dierencrematorium

Ervaar het verschil

Dierencrematorium Midden-Nederland zorgt voor een waardig afscheid van uw huisdier. 

Gelegen in de rustgevende en centrale omgeving van Nederland biedt Huisdieren Crematorium Midden-Nederland, gevestigd in Nijkerk nabij Amersfoort en Hoevelaken, sinds 2024 een waardig afscheid voor uw geliefde huisdier.

Wanneer u kiest voor crematie, zorgen wij voor een respectvol en waardig proces dat past bij de speciale band die u met uw huisdier had.

Persoonlijk aandacht

Samen denken wij met u mee om een bijzonder afscheidsmoment te creëren. Aandacht voor u en uw huisdier staat hierbij centraal. Om de juiste vorm van crematie te kiezen, overleggen wij met u uw wensen en zullen wij de mogelijkheden met u doornemen.

Kwaliteit

Wij zijn van mening dat elk huisdier een waardig afscheid verdient. Daarom zetten wij ons volledig in om dit te realiseren. Bij ons staan service en kwaliteit voorop, zodat u verzekerd bent van de beste zorg voor uw trouwe metgezel in deze belangrijke fase.

Dierencrematorium Midden-Nederland zet een extra stap

Meerdere opties

Als u ervoor kiest om uw huisdier zelf naar ons crematorium te brengen, verzoeken wij u om eerst telefonisch een afspraak te maken. In ons crematorium kunt u in een speciaal ingerichte afscheidsruimte in alle rust afscheid nemen van uw huisdier. Vervolgens bespreken we in de ontvangstruimte samen uw persoonlijke wensen.

Na de crematie:

Na de crematie bieden wij u verschillende mogelijkheden voor de as van uw huisdier. U kunt kiezen voor het bewaren van de as in een sierlijke urn, of gebruikmaken van een strooikoker om de as op een door u gekozen plek te verstrooien of te begraven. Daarnaast bieden wij een ook zilveren assieraden aan. U kunt de asresten later bij ons ophalen, of wij kunnen deze, indien gewenst, kosteloos afleveren bij uw dierenarts bij een volgend bezoek. 

Ophaalservice:

Bovendien bieden wij de service om uw huisdier op te halen, zowel thuis als bij de dierenarts. Voor het ophalen van uw huisdier worden kosten berekend afhankelijk van de afstand. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken.

Tarieven

Bij Dierencrematorium Midden-Nederland streven we ernaar om transparante en eerlijke tarieven te bieden voor al onze diensten. Onze tarieven zijn ontworpen om u verschillende opties te bieden die passen bij uw wensen en budget. Klik op de knop Tarieven voor de prijslijst van een collectieve en individuele crematie.

Contacteer ons

E-mail: info@hcmn.nl

Telefoon: 033 303 7928

Openingstijden: Maandag t/m zaterdag

  Veelgestelde vragen

  U kunt een afspraak maken door telefonisch contact met ons op te nemen tijdens onze openingstijden. Ons vriendelijke personeel staat klaar om u te helpen bij het plannen van een passende afscheidsceremonie voor uw huisdier.

  Voor onze prijzen, bezoek de tarieven pagina hier

  Ja, wij bieden de mogelijkheid voor eigenaren om aanwezig te zijn bij de crematie van hun huisdier, indien gewenst. Neem contact met ons op om de beschikbare opties te bespreken.

  Na de crematie bieden wij verschillende opties voor de as van uw huisdier, u kunt de as zelf uitstrooien of begraven, of thuis bewaren in een urn. 

  Ja, wij bieden de service om uw huisdier op te halen, zowel thuis als bij de dierenarts. Voor het ophalen worden kosten in rekening gebracht, afhankelijk van de afstand. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op.

  Wij nemen strikte maatregelen om de privacy en waardigheid van uw huisdier te waarborgen tijdens het crematieproces. Onze ervaren medewerkers behandelen elk huisdier met respect en zorg.

  Een dierencrematorium is een faciliteit waar huisdieren worden gecremeerd nadat ze zijn overleden. Het biedt een waardig afscheid en een respectvolle verwerking van het stoffelijk overschot van uw geliefde huisdier.

  Bij een individuele crematie wordt uw huisdier op respectvolle wijze apart gecremeerd. Na de crematie ontvangt u de as in een door u gekozen urn of ashoudend sieraad. U kunt ervoor kiezen om bij de crematie aanwezig te zijn als u dat wenst

  Ja, u kunt ervoor kiezen om aanwezig te zijn bij de crematie van uw huisdier. Wij begrijpen dat dit een belangrijk moment van afscheid nemen kan zijn en wij zullen er alles aan doen om dit proces zo respectvol en sereen mogelijk te laten verlopen.

  Ja, wij bieden een ophaalservice aan waarbij wij uw huisdier respectvol bij u thuis ophalen en naar ons dierencrematorium brengen. Neem contact met ons op voor meer informatie en om een afspraak te maken.

  Go to top