Dierencrematorium

Dierencrematorium Numansdorp

HCMN - dierencrematorium Numansdorp

Bij het verlies van een huisdier is het belangrijk om op een respectvolle en liefdevolle manier afscheid te nemen. Dierencrematorium Numansdorp biedt u de mogelijkheid om uw huisdier een waardig afscheid te geven. 

Hoewel we gevestigd zijn in Nijkerk, bieden wij ook onze uitgebreide en professionele diensten aan in Numansdorp en omstreken. Ons team staat klaar om u in deze moeilijke tijd te ondersteunen met persoonlijke aandacht en zorg.

Gelegen in de rustgevende en centrale omgeving van Nederland biedt Huisdieren Crematorium Midden-Nederland, gevestigd in Nijkerk nabij Amersfoort en Hoevelaken, sinds 2024 een waardig afscheid voor uw geliefde huisdier.

Wanneer u kiest voor crematie, zorgen wij voor een respectvol en waardig proces dat past bij de speciale band die u met uw huisdier had.

Dierencrematorium Numansdorp

HCMN - dierencrematorium Numansdorp staat voor:

Persoonlijk aandacht

Bij dierencrematorium Numansdorp staat persoonlijke aandacht centraal. Wij begrijpen dat elk huisdier uniek is en dat het afscheid nemen een zeer persoonlijke ervaring is. Daarom nemen wij de tijd om uw wensen uitgebreid te bespreken. Samen met u creëren we een bijzonder afscheidsmoment dat recht doet aan de band die u met uw huisdier deelde. Ons ervaren team staat voor u klaar om u te begeleiden en te ondersteunen bij elke stap van het proces.

Kwaliteit

Bij dierencrematorium Numansdorp kunt u erop vertrouwen dat uw huisdier de beste zorg krijgt in deze belangrijke fase. Ons doel is om u een waardig en geruststellend afscheid te bieden, zodat u zich volledig kunt richten op het koesteren van de herinneringen aan uw geliefde huisdier.

Dierencrematorium Numansdorp zet een extra stap

Opties bij ons dierencrematorium dienstbaar in Numansdorp

Als u ervoor kiest om uw huisdier zelf naar ons crematorium te brengen, verzoeken wij u om eerst telefonisch een afspraak te maken. In ons crematorium kunt u in een speciaal ingerichte afscheidsruimte in alle rust afscheid nemen van uw huisdier. Vervolgens bespreken we in de ontvangstruimte samen uw persoonlijke wensen.

Na de crematie:

Na de crematie bieden wij u verschillende mogelijkheden voor de as van uw huisdier. U kunt kiezen voor het bewaren van de as in een sierlijke urn, of gebruikmaken van een strooikoker om de as op een door u gekozen plek te verstrooien of te begraven. Daarnaast bieden wij een ook zilveren assieraden aan. U kunt de asresten later bij ons ophalen, of wij kunnen deze, indien gewenst, kosteloos afleveren bij uw dierenarts bij een volgend bezoek. 

Ophaalservice:

Bovendien bieden wij de service om uw huisdier op te halen, zowel thuis als bij de dierenarts. Voor het ophalen van uw huisdier worden kosten berekend afhankelijk van de afstand. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken.

Dierencrematorium Numansdorp

Crematie opties

Wij bieden diverse opties voor de crematie van uw huisdier, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw wensen past.

 • Individuele Crematie: Bij een individuele crematie wordt uw huisdier apart gecremeerd, waardoor u de zekerheid heeft dat u de as van alleen uw huisdier terugkrijgt.
 • Collectieve Crematie: Bij een collectieve crematie wordt uw huisdier samen met andere huisdieren gecremeerd. De as wordt dan gezamenlijk verstrooid op speciale strooivelden of andere rustplaatsen.

Na de crematie heeft u de mogelijkheid om de as van uw huisdier op te halen, te laten bezorgen bij uw dierenarts in Numansdorp, of te verstrooien op een door u gekozen plek. Wij bieden verschillende opties voor het bewaren of verstrooien van de as, zodat u een keuze kunt maken die voor u het meest betekenisvol is.

Dierencrematorium
Dierencrematorium Midden-Nederland
Dierencrematorium Numansdorp

Urnen & assieraden

Om de herinnering aan uw huisdier levend te houden, biedt Huisdieren Crematorium Midden-Nederland een breed aanbod aan urnen en assieraden.

 • Urnen: Wij hebben een uitgebreide collectie van sierlijke urnen in verschillende maten en stijlen. Of u nu kiest voor een traditionele urn of een meer eigentijds ontwerp, wij helpen u graag bij het vinden van de juiste urn die past bij uw smaak en de persoonlijkheid van uw huisdier.
 • Assieraden: Daarnaast bieden wij assieraden aan, waarin een klein deel van de as van uw huisdier kan worden verwerkt. Deze sieraden zijn beschikbaar in diverse vormen zoals hangers, armbanden en ringen, en bieden u de mogelijkheid om uw huisdier altijd dicht bij u te dragen.

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen bij het maken van een keuze die aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren en budget. Wij begrijpen dat dit een emotioneel proces is en bieden u de ondersteuning die u nodig heeft om een weloverwogen beslissing te nemen.

Dierencrematorium Numansdorp 

Ophaalservice in Numansdorp

Huisdieren Crematorium Midden-Nederland biedt een respectvolle ophaalservice voor uw huisdier, zowel thuis als bij de dierenarts in Numansdorp.

Ophaalservice thuis:

Als uw huisdier thuis overlijdt, kunt u ons bellen en wij komen zo spoedig mogelijk om uw huisdier op te halen. Dit geeft u de mogelijkheid om in alle rust afscheid te nemen. Ons toegewijde team zorgt ervoor dat dit proces met de grootste zorg en respect wordt uitgevoerd.

Ophaalservice bij de dierenarts:

Als uw huisdier bij de dierenarts in Numansdorp overlijdt, kan de dierenarts contact met ons opnemen om het transport te regelen. Wij werken nauw samen met uw dierenarts om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. U kunt er ook voor kiezen om uw huisdier zelf naar ons crematorium te brengen. Wij vragen u om vooraf een afspraak te maken, zodat wij voldoende tijd voor u kunnen inplannen en u de kans heeft om op uw eigen manier afscheid te nemen.

Voor beide ophaaldiensten worden kosten in rekening gebracht, afhankelijk van de afstand. Wij zorgen ervoor dat deze kosten transparant en eerlijk zijn, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Tarieven

Bij Dierencrematorium Midden-Nederland streven we ernaar om transparante en eerlijke tarieven te bieden voor al onze diensten. Onze tarieven zijn ontworpen om u verschillende opties te bieden die passen bij uw wensen en budget. Klik op de knop Tarieven voor de prijslijst van een collectieve en individuele crematie.

Contacteer ons

E-mail: info@hcmn.nl

Telefoon: 033 303 7928

Openingstijden: Maandag t/m zaterdag

  Dierencrematorium Numansdorp

  Veelgestelde vragen

  U kunt een afspraak maken door telefonisch contact met ons op te nemen tijdens onze openingstijden. Ons vriendelijke personeel staat klaar om u te helpen bij het plannen van een passende afscheidsceremonie voor uw huisdier.

  Voor onze prijzen, bezoek de tarieven pagina hier

  Ja, wij bieden de mogelijkheid voor eigenaren om aanwezig te zijn bij de crematie van hun huisdier, indien gewenst. Neem contact met ons op om de beschikbare opties te bespreken.

  Na de crematie bieden wij verschillende opties voor de as van uw huisdier, u kunt de as zelf uitstrooien of begraven, of thuis bewaren in een urn. 

  Ja, wij bieden de service om uw huisdier op te halen, zowel thuis als bij de dierenarts. Voor het ophalen worden kosten in rekening gebracht, afhankelijk van de afstand. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op.

  Wij nemen strikte maatregelen om de privacy en waardigheid van uw huisdier te waarborgen tijdens het crematieproces. Onze ervaren medewerkers behandelen elk huisdier met respect en zorg.

  Een dierencrematorium is een faciliteit waar huisdieren worden gecremeerd nadat ze zijn overleden. Het biedt een waardig afscheid en een respectvolle verwerking van het stoffelijk overschot van uw geliefde huisdier.

  Bij een individuele crematie wordt uw huisdier op respectvolle wijze apart gecremeerd. Na de crematie ontvangt u de as in een door u gekozen urn of ashoudend sieraad. U kunt ervoor kiezen om bij de crematie aanwezig te zijn als u dat wenst

  Ja, u kunt ervoor kiezen om aanwezig te zijn bij de crematie van uw huisdier. Wij begrijpen dat dit een belangrijk moment van afscheid nemen kan zijn en wij zullen er alles aan doen om dit proces zo respectvol en sereen mogelijk te laten verlopen.

  Nee, wij zijn gevestigd in Nijkerk 5 minuten rijden vanaf Amersfoort. Maar wij bieden onze diensten wel aan in Numansdorp. 

  Jazeker, wij bieden ook een ophaal service die ook naar Numansdorp komt.

  Go to top